Poliția Locală Arad și Centrul Județean de Voluntariat Arad ÎMPREUNĂ, PENTRU GUINNESS WORLD RECORDS

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 01, 2016 with No Comments

politia locala sigla

Poliția Locală Arad s-a implicat, în ultimele săptămâni, într-o acțiune de amploare, în parteneriat cu Asociația „Centrul Județean de Voluntariat Arad”, acțiune care are șansa de a plasa municipiul Arad în Guinness World Records. Recordul pe care cei implicați vor încerca să-l atingă este de a crea cel mai lung lanț de capace de flacoane din plastic (Longest chain of bottle caps).

Sâmbătă, 2 iulie 2016, pe Stadionul Gloria, din Arad, peste 250.000 de dopuri de flacoane din plastic urmează să fie înşiruite pentru a forma cel mai lung lanț de astfel de capace. (Longest chain of bottle caps).

Cel mai lung lanț de capace de flacoane din plastic este format din 87.575 de capace și a fost creat de Gitok ( Belgia ) în Kalmthout, în 4 aprilie 2014. Lanțul avea 442 m. ( 1.450 ft 1.54 in ) lungime.

Centrul Județean de Voluntariat Arad s-a înscris oficial în competiția pentru a doborî recordul actual de 87.575 de capace înșiruite în 18 mai 2016, iar în 19 mai 2016 i s-a aprobat participarea de către Guinness World Records.

Dopurile de flacoane din plastic care vor fi înșiruite pe Stadionul Gloria au fost colectate în cadrul activităților din cadrul proiectului „Fii Ecologic”, susținut de Centrul Județean de Voluntariat Arad și Poliția Locală Arad. Până la data de 10 iunie 2016  au fost colectate peste 250.000 de dopuri.

Partenerii vor încerca să bată recordul mâine, 2 iulie 2016, pe Stadionul Gloria, din Arad, unde vor avea nevoie de ajutor din partea voluntarilor.

Arădenii sunt așteptați pe stadion, pentru a da o mână de ajutor, între orele 09.00 și 13.00. În același interval, presa este invitată să consemneze evenimentul. ” – Viorica Graur – Director General, Poliția Locală Arad.

No Comments

Comments for Poliția Locală Arad și Centrul Județean de Voluntariat Arad ÎMPREUNĂ, PENTRU GUINNESS WORLD RECORDS are now closed.