Poliția din Chișineu Criș trimisă la Ineu să obstrucționeaze procesul electoral

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 16, 2014 with No Comments

Co-președintele Alianței Creștin Liberale Arad, senatorul Ioan Cristina, se declară revoltat de acțiunea Poliției din Chișineu Criș, care de aproximativ trei ore obstrucționează procesul electoral din Ineu.

Astfel, de aproximativ trei ore, toate mașinile care trec pe strada Horia din Ineu, prin fața secției de votare situată pe această stradă, au fost oprite de echipaje ale Poliției din Chișineu Criș, trimise acolo pentru a obstrucționa procesul electoral. Unul dintre agenți i-a recunoscut unui membru ACL că echipajele au fost trimise la Ineu la ordinul comandantului IPJ Arad Ioan Tamaș, cu scopul de a îngreuna procesul electoral. De asemenea, chiar și ineuanii care se duc la acea secție pentru a vota sunt opriți de agenți și sunt legitimați.

„Este incredibil la ce s-a ajuns în această campanie electorală. Este cea mai mizerabilă campanie electorală la care am luat parte vreodată și, credeți-mă, am trecut prin multe. Mă aflu la Ineu, unde am rămas uluit să văd cum pe strada Horia din Ineu, în fața secției de votare, toate mașinile sunt oprite și toți cetățenii sunt luați la legitimat, chiar și cei care merg să voteze la acea secție. Din câte am înțeles de la unul dintre colegii noștri, care a stat de vorbă cu unul dintre agenți, aceștia din urmă au fost trimiși de la Chișineu Criș cu misiunea de a îngreuna procesul electoral, prezența până la această oră fiind una mai mare decât de obicei”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

No Comments

Comments for Poliția din Chișineu Criș trimisă la Ineu să obstrucționeaze procesul electoral are now closed.