Polaris se pregătește de iarnă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 03, 2014 with No Comments

SC Polaris M Holding SRL a trecut deja la pregătirile pentru iarnă. În acest sens, încă de la începutul lunii septembrie 2014, societatea a început achiziţia de material antiderapant, aprovizionarea cu sare şi clorură de calciu, dar şi acţiunea de conservare a utilajelor necesare intervenţiilor pe timp de iarnă.

În plus, începând cu data de 15 octombrie 2014, societatea va constitui comandamentul de iarnă și va pune la punct planul de intervenție al activităţii de deszăpezire.

La nivelul SC Polaris M Holding SRL va activa, totodată, din 15 octombrie, un dispecerat în regim non-stop, iar societatea noastră va ajunge, până la acea dată, la un stoc de material antiderapant (clorură de sodiu) de 2.000 de tone și la cantitatea de 60.000 de litri soluție lichidă de clorură de calciu, necesară în lupta cu zăpada (soluţie introdusă acum trei ani de către societate pentru o mai ridicată protecţie a covorului asfaltic). Stocul de material antiderapant va fi completat după fiecare intervenţie.

SC Polaris M Holding SRL are, în acest moment, toate utilajele necesare pentru a deszăpezi străzile Aradului, conform contractului încheiat cu Primăria Arad. Unitatea dispune de 9 suprastructuri pentru împrăștierea pe căile de circulație a clorurii de sodiu, 6 suprastructuri pentru dispersarea clorurii de calciu, 17 pluguri pentru zăpadă și trei încărcătoare frontale pentru încărcat materialul antiderapant. De asemenea, societatea mai dispune de 24 buldoexcavatoare și 5 bobcaturi care vor acţiona iarna pe străzile mai greu accesibile ale orașului. Pentru transportul și evacuarea zăpezii în caz de ninsori abundente, unitatea noastră mai poate dispune și de 32 de autocamioane de 16, 24, respectiv 32 de tone.

No Comments

Comments for Polaris se pregătește de iarnă are now closed.