PNL prezintă personalităţile care se alătură campaniei „Aradul Liberal”: Doru Stanca

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 09, 2017 with No Comments

Campania „Aradul Liberal” a adus deja alături de PNL Arad câteva personalităţi ale Aradului. „Prin această campanie întărim legăturile cu societatea, aducem alături de proiectele noastre administrative şi politice personalităţi locale, profesionişti în diferite domenii de activitate. PNL Arad este singurul partid care are un proiect clar de dezvoltare a comunităţii locale. În timp ce alte partide au un proiect de critică a administraţiei locale, noi avem un proiect de dezvoltare a Aradului. Aceste proiect este susţinut prin vot de arădeni, avem încrederea cetăţenilor exprimată pentru dreapta şi pentru liberalism la alegerile locale. Este important pentru noi să atragem profesionişti, oameni cu idei şi iniţiativă alături de proiectul nostru, oameni care vin cu energii noi şi cu motivaţii solide” a spus preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, Sergiu Bâlcea.

În ultimele luni am avut o serie de întâlniri cu oameni pregătiţi şi inteligenţi şi am discutat despre societatea noastră. Toţi cei cu care am discutat împărtăşesc idei comune cu ale noastre: avem nevoie de un proiect administrativ care să susţină dezvoltarea Aradului, care trebuie să fie aproape de oamenii dinamici şi creativi, care susţin creşterea economică. Primarul Gheorghe Falcă a deschis acest curs de creştere a Aradului din 2004 cu susţinere puternică din partea arădenilor. Toţi şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la pericolul întreruperii acestei strategii, în cazul în care PSD ar reuşi să pună mâna pe administraţia arădeană. Unii dintre ei vor forma un grup de consultanţi ai partidului, oameni cu care ne vom întâlni şi vom sta de vorbă, fără să devină membri ai PNL. Un alt grup este format din cei care vor face pasul spre politică, se alătură PNL. Îi veţi cunoaşte în conferinţele noastre de presă în perioada următoare”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

“Mi-am asumat, împreună cu conducerea organizaţiei municipale PNL, proiectul privind deschiderea partidului. Fiind unul dintre cei care a decis relativ recent să intre în politică, am invitat, la rândul meu, oameni care nu au fost implicaţi politic să se alăture Partidului Naţional Liberal. Sunt bucuros că apelul nostru a primit un răspuns bun şi acum echipa liberală de la Arad s-a întărit cu membri de valoare, consacraţi profesional, respectaţi de comunitate şi dispuşi să se implice onest în politică. Începând de astăzi şi continuând în săptămânile viitoare îi vom prezenta public pe fiecare, pentru a le cunoaşte ideile, proiectele şi intenţiile. Partidul Naţional Liberal rămâne deschis pentru arădenii care cred în calea şi în valorile de dreapta”, a spus Lazăr Faur.

De ce am făcut acest pas? Sunt un om preocupat de locul în care trăieşte şi unde îşi planifică viitorul. De aceea, în forul meu lăuntric s-a născut această viziune “ARAD – Oraş transformat cu Oameni transformaţi” şi anume  un oraş care-şi valorifică potenţialul, activele, ceea ce nu se poate decât prin oameni informaţi şi formaţi, oameni transformaţi care devin la rândul lor agenţi ai transformării, oameni care schimbă preajma lor prin implicare responsabilă în viaţa urbei. Ca arădeni, cred că trebuie în primul să ne redescoperim oraşul în care trăim, şi mai apoi , cu responsabilitate şi decenţă, într-un mod constructiv, să lucrăm la un proiect comun, nepartinic de dezvoltare a oraşului. De aceea, este nevoie de oameni care având o mentalitate schimbată îşi fac auzită vocea, nu partizan şi cu răutate ci cu responsabilitate  şi respect. Ce doresc să fac? Privind la capitalul profesional, uman şi social dobândit în decursul timpului în urma unei pregătiri profesionale multidisciplinare, la experienţa antreprenorială câştigată în mai bine de 20 ani de activitate şi, de asemenea, la experienţa dobândită în poziţiile de responsabilitate pe care am fost provocat să mi le asum în diverse  domenii  ( BOARD-ul Aradului , Comitetul de Monitorizare al POR) , am decis ca tot acest capital să-l pun în valoare în sfera implicării publice, iar într-o democraţie, aceasta se face prin implicarea în politică.  

 Doresc să mă implic în continuare într-un mod responsabil în viaţa urbei, lucrând la conturarea unui oraş în care cetăţeanului îi pasă de ce se întâmplă în jurul său, generând proiecte care să valorifice potenţialul Aradului, având în minte următoarea provocare: «Înainte de a te întreba ce îţi oferă ţie oraşul, întreabă-te ce oferi tu oraşului»”, a spus Doru Stanca.

No Comments

Comments for PNL prezintă personalităţile care se alătură campaniei „Aradul Liberal”: Doru Stanca are now closed.