PNL Arad: „Covrigul uscat al deputatului Tripa”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 30, 2017 with No Comments

Nu a fost destul pentru deputatul Florin Tripa că a tăcut vinovat atunci când PSD a luat banii arădenilor și i-a dus în județele pe care le controlează. Tripa ar vrea acum ca și bruma de bani rămasă Aradului să fie confiscată tot de PSD și folosită pentru chefurile parlamentarilor și primarilor psd-iști, prin județ.

În aproape un an de zile nu a demonstrat nici competență, nici eficiență și nici patriotism local în Parlamentul României. Cu Tripa sau fără Tripa în Parlament, pentru Arad era același lucru, deși dacă în locul său ar fi fost un deputat priceput, județul nostru ar fi avut probabil de câștigat.

Ultima izbucnire a psd-istului Tripa se referă la faptul că nu poate face băi de mulțime și nu se poate distra cum vrea el pe banii arădenilor, fiindcă instituțiile subordonate Consiliului Județean Arad funcționează în temeiul legii și nu la comandă politică. Desigur, Tripa ar putea organiza chermeze și mese întinse din banii pe care i-a adus el ca parlamentar pentru primăriile din județul Arad.

Doar că nu i-ar ajunge nici de un covrig uscat și o cafea lungă, pentru că, așa cum au putut arădenii constata, în loc să reprezinte interesele Aradului în Parlament, Tripa și ai săi reprezintă interesele PSD împotriva Aradului.

Cât despre sfaturile de alde Tripa, noi acceptăm opiniile, sfaturile, observațiile și criticile tuturor celor care lucrează pentru arădeni și pun umărul la dezvoltarea Aradului, dar nu acceptăm lecții de la cei care pierd timpul bârfindu-i pe cei care muncesc.

No Comments

Comments for PNL Arad: „Covrigul uscat al deputatului Tripa” are now closed.