PNL Almaș: “Declarațiile rasiste ale președintelui USR Almaș nu reprezintă locuitorii comunei noastre!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on iunie 12, 2020 with No Comments

Continuă ecourile postărilor cu tentă rasistă, pe Facebook, ale președintelui USR Almaș. După articolele din presă care sesizau acest subiect, localnicii din Almaș au aflat cu surprindere cum gândește politicianul USR, într-o comună care altfel este caracterizată de toleranță, respect reciproc și bun simț. Este pentru prima oară când cineva din Almaș are o astfel de ieșire în decor, iar faptul că este vorba chiar de un tânăr politician de la USR, un om care pretinde că vrea să schimbe mersul lucrurilor, este îngrijorător. Oamenii se întreabă acum, pe bună dreptate, dacă președintele USR ar transforma Almașul într-o comună unde scandalurile și discriminările ar fi la ordinea zilei.

PNL Almaș s-a sesizat din presă și de pe rețelele sociale cu privire la declarațiile președintelui USR din comună și la conținutul distribuit pe pagina sa de Facebook. Sunt lucruri îngrijorătoare și o spunem cu fermitate: cuvintele pe care le distribuie președintele USR Almaș, Ionuț Stremciuc, nu reprezintă localnicii din Almaș, care sunt oameni toleranți și nu au probleme cu nimeni. La noi în comună este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva, oamenii sunt surprinși de felul cum gândește președintele USR și își pun întrebarea dacă are aceeași atitudine și față de ceilalți cetățeni de care nu îi place, din diferite motive. Asigurăm opinia publică din Arad și din România, în general, că Almașul nu este așa cum s-ar putea crede din postările pe Facebook ale președintelui USR”  declară Tiberiu Stănilă președinte al organizației PNL Almaș.

 

 

No Comments

Comments for PNL Almaș: “Declarațiile rasiste ale președintelui USR Almaș nu reprezintă locuitorii comunei noastre!” are now closed.