Peste o sută de agricultori din Nădlac s-au întâlnit cu Secretarul de Stat din Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 08, 2013 with No Comments

La iniţiativa Alexandrei Braica, preşedinte OFSD Arad  şi secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii,  domnul Daniel Botănoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii a fost present joi şi vineri  în judeţul Arad, unde a avut o serie de întrevederi şi dezbateri cu reprezentanţii instituţiilor deconcentrate şi autorităţile locale precum şi cu agricultorii din Nădlac. La Nădlac s-a discutat în special despre pasajele de subtraversare a autostrăzii şi a nodului rutier, atât de necesare agricultorilor pentru mobilitatea utilajelor agricole. Într-o întâlnire cu peste o sută de agricultori din Nădlac, secretarul de stat Daniel Botănoiu a explicat motivul principal pentru care a venit în Arad, acela de a identifica soluţii pentru agricultorii din zonă. De asemenea, Daniel Botănoiu a prezentat beneficiile aduse de fondul mutual şi a explicat problema accizei pe motorină şi punctele pozitive ale  impozitului agricol. În acest fel, potrivit secretarului de stat, sunt asigurate fermierilor contribuţiile la sănătate dar şi o pensie rezonabilă.

,, Mă preocupă situaţia agricultorilor din judeţ, cred cu tărie că agricultura poate fi o şansă pentru România, de aceea am susţinut iniţiativa colegei mele Alexandra Braica. Prin prezenţa în judeţul Arad a domnului Botănoiu, agricultorii au putut să afle noutăţi pe teme importante pentru domeniul lor de activitate, de la cea mai autorizată sursă. Prezenţa mare a oamenilor arată interesul faţă de astfel de dezbateri, pe care le dorim aplicate”, a declarat deputatul Dorel Căprar.

 

No Comments

Comments for Peste o sută de agricultori din Nădlac s-au întâlnit cu Secretarul de Stat din Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu are now closed.