Peste 14 000 de arădeni susțin candidații PNL pentru Municipiul Arad !

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on aprilie 25, 2024 with No Comments

PNL a depus oficial lista candidaților pentru alegerile locale, Călin Bibarț pentru funcția de primar și lista candidaților pentru Consiliul Local Municipal. Liberalii beneficiază de o susținere importantă încă din această etapă, este vorba despre peste 14 000 de semnături de susținere din partea arădenilor.

„Am depus cele 4 dosare cu candidaturile pentru funcția de primar al municipiului Arad, a domnului Călin Bibarț cât și lista de consilieri locali municipali. Suntem bucuroși că am ajuns la această etapă, domnul Bibarț a strâns 14.000 de semnături, o cifră record. Mulțumim cetățenilor din municipiul Arad și echipei care a contribuit la strângerea acestor semnături și credem că plecăm cu un scor bun în această frumoasă competiție”, a spus Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au data ceste 14 000 de semnături, tuturor colegilor care au depus eforturi pentru a sta în stradă, pentru a merge în fiecare scară de bloc. Cred că suntem obligați să demonstrăm că merităm acest sprijin, cred că în cei patru ani care au trecut oamenii au văzut străduințele noastre. Sunt convins că în următorii patru ani, prin contractele pe care le avem deja  semnate, 250 de milioane de euro bani europeni care trebuie investiți în orașul nostru, se vor vedea realizări spre binele tuturor, spre binele oamenilor. Cu siguranță nimeni nu este perfect, cu toții suntem oameni, cei care avem diferite poziții să nu uităm că suntem acolo datorită oamenilor și mai ales pentru oameni, vom dovedi și în următorii patru ani acest lucru”, a spus primarul PNL Călin Bibarț.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Municipal

Bibarț Laurențiu-Călin

Cotoraci Corali-Adina

Faur Lazăr

Waas Liliana-Viorica

Fordon Decebal-Ciprian

Dumitraș Flavius

Mariș Florin

Barb Petru-Nistor

Găman Ioan

Mateuț Radu

Bundea Nicolae-Vasile

Tabuia Roxana-Adriana

Oprea Monica

Bozeșan Darius-Ciprian

Meteș Olimpiu-Vasile

Sfârâilă Marius-Cristian

Furde Gheorghe

Ciubotariu Daniel-Florin

Morari Mihaela

Condurache Gina-Nicoleta

Vekaș Melania-Andreea

Ardelean Florina-Diana

Jivan Mihai-Adrian

Pop Cristina

Borlea Lenuța

Pîrv Ștefania-Nicoleta

Micle Angel-Paul

Rus Oliviu

Drăgan Daniel Nicolae

No Comments

Comments for Peste 14 000 de arădeni susțin candidații PNL pentru Municipiul Arad ! are now closed.