Personalități arădene la Biblioteca Județeană – ing. dr. dipl. MONICA FUFEZAN

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 26, 2017 with No Comments

Cartea de Vizită? MODA!

Am participat azi la decernarea acestei distincţii distinsei doamne director manager antreprenor Moda S.A, fosta Fabrică de confecţii, în prezenţa unui numeros şi select public auditoriu, format din elevi de la Colegiul Economic, Liceul Textil şi Colegiul Particular, însoţiţi de cadre didactice.

În prezenţa domnului prorector UAV, prof. univ. dr. Alexandru Popa, şi a prof. univ. dr. Valentina Emlia Balaş, antreprenorul de succes, ing. Monica Fufezean şi-a pezentat Cartea de Vizită, apoi a semnat în Cartea de Onoare a Bibliotecii arădene, amfitrion fiind, ca de obicei, prof. Lucia Bibarţ, care a oficiat şi calitatea de moderator.

În plină ascensiune, Moda SA a provocat prin managerul ei, de-acum Personalitate arădeană, şase eleve care au dovedit reale calităţi de Modele, îmbrăcând cu deosebită pricepere ultimele creaţii de modă, într-o ad-hoc Defilare sau Paradă a modei, iar pe de altă parte Manechinele din fundal prezentau alte orientări în materie de modă, unele fiind culese din portul german, altele având destinaţia Export, pentru toate anotimpurile sau ocaziile.

Desprindem din Monografia Moda, Ed. Trinom 2009, pag.16-17: „Referitor la anul 1990, trebuie amintit faptul că Moda S.A. a jucat un rol important în înfiinţarea specializării Textile, din cadrul Facultăţii de Inginerie UAV Arad, astfel directorul a făcut parte din Comitetul de Iniţiativă, s-a oferit baza materială, donaţii, utilaj specific, specialiştii Moda au ţinut cursuri, seminarii, angajând an de an, ingineri, absolvenţi UAV”.

Din discuţia cu doamna Lucia Bibarţ, am aflat că activitatea s-a dovedit a fi una de excelenţă, iar pentru cei care au aşteptat să se elibereze un loc ar mai fi trebuit încă o sală cu aceeaşi capacitate ca Sala Concordia care a găzduit, printre Vitralii, Povestea de Viaţă a două Generaţii arădene, întrucât doamna Monica Fufezan este fiica fostului director al Fabricii de Confecţi, ing. Pelău Traian.

Iată cum, Preţul succesului se poate măsura în Preţul Sacrificiului, iar beneficiarii, elevii, studenţii de azi, sunt cu certitudine, specialiştii de mâine.

Mulţumim doamnei ing. Monica Fufezan şi doamnei prof. Lucia Bibarţ pentru onoranta invitaţie. Destine – Praguri – Generaţii – Amintiri, iată Cheia de Succes de care studenţii UAV au nevoie ca de Modele umane.

Florica RANTA CÂNDEA

No Comments

Comments for Personalități arădene la Biblioteca Județeană – ing. dr. dipl. MONICA FUFEZAN are now closed.