„PEDALEAZĂ SPRE VIITOR!” acțiune ALDE Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on mai 16, 2018 with No Comments

Sub egida „Împreună pentru un mediu mai curat, organizația de tineret ALDE Arad dorește să pedaleze pentru un viitor fără poluare.
Poluarea reprezintă contaminarea mediului înconjurător cu materii ce pot afecta atât sănătatea umană, cât și funcțiile ecosistemelor, o ofensivă a omului modern asupra mediului, motiv pentru care organizația de tineret ALDE Arad prezintă o alternativă ce constă în înlocuirea autovehiculelor cu bicicleta.
Pentru a susține acest lucru, NOI, tinerii din Alianța Liberalilor și Democraților, ne-am propus să străbatem o mare parte din țară transportând două ștafete, una reprezentând mediul și o a doua specifică domeniul energetic.                                                                                                                                                 In data de ,15.05.2018 , stafeta a ajuns în judeţul Arad, unde a fost preluată de preşedintele TLDE Liviu Tuturici, următoarea oprire va fi Timisoara.

 

No Comments

There are currently no comments on „PEDALEAZĂ SPRE VIITOR!” acțiune ALDE Arad. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.