Patru străzi din Curtici vor beneficia de reţele de apă noi

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on martie 28, 2014 with No Comments

 

Un număr de 8.043 locuitori din oraşul Curtici vor beneficia de reţele de apă şi canalizare noi, în cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, proiect implementat pe teritoriul a 13 unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului, în valoare totală de 577.492.535 lei. Proiectul este derulat de Consiliul Judeţean Arad, prin accesarea de fonduri europene nerambursabile.În oraşul Curtici, locuitorii a patru străzi vor beneficia de reţele de apă noi, cu o lungime totală de 1,5 km. Tot în cadrul proiectului se va extinde reţeaua de canalizare menajeră, în lungime de 40 km şi se vor executa două Staţii de Pompare Ape Uzate. Valoarea lucrărilor pentru această localitate este de aproximativ 21 milioane lei.

De asemenea, un alt obiectiv al proiectului este extinderea reţelei de canalizare cu 17 km în localitatea Macea şi executarea a trei staţii de pompare ape uzate pentru cei 3.969 locuitori. Aici valoarea lucrărilor este de peste 9,7 milioane lei.

„Proiectul – Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad – Aqua Project Arad este implementat pe teritoriul a 13 unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului, contribuind esenţial la dezvoltarea unui sistem modern şi conform cu normele europene.

No Comments

Comments for Patru străzi din Curtici vor beneficia de reţele de apă noi are now closed.