Partidului Noua Republică Arad a sărbătorit doi ani de existenţă

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 18, 2013 with No Comments

Ziua de 17 Septembrie a fost marcată la sediul Partidului Noua Republică Arad de împlinirea a doi ani de la lansarea asociaţiei devenită partid în urmă cu opt luni. Cu această ocazie, Ion Stan, preşedintele filialei arădene, a prezentat istoricul formaţiunii şi strategia în perspectiva alegerilor europarlamentare.

„Deşi Noua Republică a fost înregistrată ca partid politic de abia opt luni, am convingerea că vom reuşi să fim o surpriză, plăcută pentru cetăţeni şi neplăcută pentru cei care au apelat la diverse manevre pentru a ne împiedica să ne înscriem înainte de alegerile parlamentare din 2012. Probabil că ştiau că o forţă politică precum a noastră, o miscare socială, formată începând de la firul ierbii, fără politicieni compromişi şi corupţi, nu are cum să nu câştige aderenţă la electorat. Au înţeles, în schimb, acest adevăr, conservatorii europeni, care în octombrie vor parafa integrarea Partidului Noua Republică în familia Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, sub a cărei siglă vom participa la europarlamentare. Aşa cum spune şi preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, avem cel mai frumos produs visual din România, stejarul valorilor. În «ramurile sale» nu acceptăm să salte oameni care nu înţeleg că politica trebuie făcută cu cetăţeanul, în folosul cetăţeanului, nu al grupurilor de interese”, a celarat Ion Stan.

Deasemenea acesta a ţinut să le citescă celor prezenţi mesajul preşedintelui Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu adresat membrilor simpatizanţi, cu ocazia împlinirii a doi ani de existenţă a formaţiunii politice.

[nggallery id=69]

 

 

 

No Comments

Comments for Partidului Noua Republică Arad a sărbătorit doi ani de existenţă are now closed.