Participare românească la Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment internaţional susţinut de E.ON

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 09, 2019 with No Comments

  • E.ON a lansat o provocare internațională de artă stradală pe tema „Eliberează-ți energia”, în cadrul Festivalului Luminilor de la Berlin, cu ocazia celebrării a 30 de ani de la căderea zidului;
  • Vor participa cei mai buni light designeri din toate cele 14 ţări europene în care grupul E.ON este prezent;
  • România intră în competiţie cu un proiect al unui artist autohton;
  • Publicul poate vota online artiștii preferați;

E.ON susține din nou, în calitate de prezentator exclusiv, Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment care va avea loc în perioada 11 – 20 octombrie și la care sunt așteptați milioane de vizitatori din întreaga lume. Artiștii vor trans-forma anumite locaţii din Berlin în opere de artă vii, cu ajutorul tehnologiei video multidimensionale.

Ca parte a inițiativei E.ON, Hotelul Rome din Bebelplatz va fi o atracție majoră a festivalului. Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a căderii Zidu-lui Berlinului, E.ON a lansat o provocare internațională de artă stradală pe tema „Eliberează-ți energia”. La aceasta vor participa artiști de renume din toate cele paisprezece țări europene în care grupul german este prezent. Lucrările acestora vor prinde viaţă, fiind proiectate direct pe fațada hotelului.

România este reprezentată de Obie Platon, un artist stradal care a participat la expoziții, festivaluri internaționale și proiecte de artă murală la Hamburg, Shanghai, Budapesta, Azore, București, Cluj-Napoca, Timișoara. De aseme-nea, a colaborat cu Roger Waters, unul din fondatorii trupei britanice Pink Floyd, pentru turneul său The Wall, în 2013, la București.

Proiectul său de la Festivalul Luminilor de la Berlin poate fi vizualizat şi votat, accesând linkul: https://festival-of-lights.de/en/free-your-energy-street-art-challenge-presented-by-e-on/

Publicul va decide prin vot online ce concurent din care ţară va câştiga pre-miul cel mare. Este de la sine înţeles însă, că de votat poate vota oricine, nu doar clienţii E.ON.

În plus, E.ON oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la un concurs foto. Oricine face o fotografie la festival și o încarcă pe Instagram cu hashtag-ul #lightsbyEON are posibilitatea de a câștiga unul dintre numeroase premii atractive – de la cel mai recent smartphone la un pachet Smart Home.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2 miliarde de euro.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Participare românească la Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment internaţional susţinut de E.ON are now closed.