Părintele Vlad-Sergiu Sandu a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru promovarea educației creștine!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 10, 2023 with No Comments

Educația creștină, spiritul civic și grija pentru oameni pot fi promovate eficient prin acțiuni în comunitate și prin rețelele de socializare: o demonstrează zi de zi părintele Vlad-Sergiu Sandu! Pentru activitatea sa în slujba educației și culturii, deputatul Sergiu Bîlcea i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, în sala Marii Uniri.

Am urmărit cu mare atenție activitatea părintelui Vlad-Sergiu Sandu, am descoperit un tânăr inteligent care se apropie cu căldură de problemele oamenilor. Am observat că abordează probleme diferite, cu un accent vizibil pe educația creștină și promovarea culturii. El demonstrează că rețelele de socializare, acuzate că promovează incultura, pot fi folosite eficient și pentru promovarea unor valori pozitive. Părintele Vlad-Sergiu Sandu, care este și absolvent al facultății de jurnalism, știe să scrie și să vorbească într-un mod atractiv și să facă din educație o plăcere pentru cei mai tineri. Prin tot ceea ce face, este în spiritul ideii mele de a aduce în fața publicului arădean, prin acordarea diplomei «Arădeni cu care ne mândrim», acei oameni care pun suflet pentru o societate mai bună!” a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

No Comments

Comments for Părintele Vlad-Sergiu Sandu a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru promovarea educației creștine! are now closed.