Parcarea subterană în Piața Avram Iancu va fi realizată din bugetul local

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 21, 2018 with No Comments

În ședința Consiliului Local Municipal din data de 21 septembrie 2018, s-a supus spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 326/2017 privind actualizarea studiului de fundamentare privind decizia de concesionare a proiectului „Amenajare parcare subterană Piața Avram Iancu din Municipiul Arad.

Având în vedere faptul că acest proiect nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi realizat prin concesiune, această investiție se va realiza din bugetul local al municipiului Arad.

“Amintesc faptul că toți consilierii au votat concursul de idei, planul urbanistic și studiul de fezabilitate, respectiv prima concesiune. S-a realizat licitația pentru concesiune și ne aflăm astăzi în această situație deoarece s-a schimbat legea concesiunii. Ne place să vedem în alte orașe piețe publice modernizate și parcări în zonele centrale. Cu banii respectiv din bugetul local am putea face altceva pentru acest oraș.”, a precizat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în încheierea dezbaterii despre acest subiect.

În ceea ce privește proiectul de hotărâre nr. 323/2018 privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţie: „Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei din Municipiul Arad, acesta a fost aprobat.

 

 

No Comments

Comments for Parcarea subterană în Piața Avram Iancu va fi realizată din bugetul local are now closed.