Palatul Cultural din Arad va intra în reabilitare odată cu împlinirea a 100 de ani de existenţă

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 21, 2013 with No Comments

Palatul Cultural din Arad va intra în renovări imediat după ce autorităţile vor sărbători centenarul. Acest lucru a fost anunţat de către viceprimarul Levente Bognar,  într-o

În cadrul unei conferinţe de presă, viceprimarul Levente Bognar a anunţat că Palatul Cultural din Arad va intra în renovări imediat după ce autorităţile vor sărbători centenarul.

Viceprimarul a susţinut că în conformitate cu ultima estimare, lucrările de modernizare ale clădirii se ridică la suma de 20 milioane lei, o parte din bani fiind deja alocaţi din bugetul local. „Vom avea nevoie de 20 de milioane de lei pentru reparaţii. O parte din bani sunt deja alocaţi. Avem în vedere şi schimbarea scaunelor. Doar că trebuie făcut un studiu privind acustica. Scaunele care au fost demontate în urmă cu câţiva ani nu au fost cele originale”, a declarat Levente Bognar. În momentul în care Palatul Cultural va intra în renovare, concertele vor trebui mutate în altă locţie.

 

No Comments

Comments for Palatul Cultural din Arad va intra în reabilitare odată cu împlinirea a 100 de ani de existenţă are now closed.