Orașele mari nu cedează în fața baronului Dragnea. Primarul Falcă ferm pe poziție!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 07, 2019 with No Comments

 

Algoritmul și calculul social-democraților PSD arată că marea majoritate a primarilor din România sunt de acord cu sumele care sunt alocate administrațiilor locale prin bugetul pe 2019. Social-democrații în frunte cu Liviu Dragnea susțin că 99,9% dintre primari sunt mulțumiți de modul în care este construit bugetul. Din nou minciună!

Avem o întrebare simplă? De ce acest guvern votat trebuie să își mintă alegătorii? Mizele politice stau mai presus decît adevărul, așa că domnilor parlamentari PSD înceracți să nu mai mințiți. Vă este greu, dar faceți un efort!

Așteptăm o soluție de compromis, ne-a ascultat, toate lucrurile care au fost spuse în ultimii ani au fost ascultate. Dar când am spus că au scăzut sumele din impozitul pe venit am văzut că banii sunt mai puțini, nu am ajuns la o soluție. Astăzi s-a confirmat de către domnul ministru de Finanțe că banii vor fi mai puțini dacă trec la noi cheltuielile sociale. Discutăm de un miliard de euro responsabilitate a administrației locale.În final, domnul Dragnea ne-a spus: „Ce vreți să facem? Bugetul trebuie închis cumva!’ Ceea ce înseamnă că bugetul se închide pe administrațiile locale”, a declarat Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Orașele mari nu cedează în fața baronului Dragnea. Primarul Falcă ferm pe poziție! are now closed.