Optimism înaintea partidei cu Dacia Unirea Brăila

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 18, 2016 with No Comments

DSC08495

UTA aşteaptă cu încredere partida cu Dacia Unirea Brăila (sâmbătă, ora 15.00), iar utiştii sunt optimişti în perspectiva întâlnirii cu liderul actual al clasamentului.

„Întâlnim echipa de pe primul loc, însă sperăm că îşi va păstra doar până sâmbătă această poziţie. Suntem pe un trend ascendent, ne dorim să păstrăm acest trend şi să legăm victoriile. Sigur, întâlnim o echipă bună, omogenă, care a luptat şi sezonul trecut pentru promovare, care a rămas aproape în aceeaşi formulă, pierzându-i doar pe Frunză şi Onofraş. Am urmărit-o pe câteva înregistrări, sper să mai primim câteva până la ora meciului de sâmbătă. Brăilenii marchează mult, însă sunt mai puternici pe teren propriu, în deplasare întâmpinând probleme. Dar şi noi suntem omogeni, terenul propriu ne este un adevărat aliat, avem şi suporterii alături. Dar consider că Dacia Unirea Brăila e cea mai bună echipă pe care o întâlnim în acest start de sezon, fiind peste Vâlcea şi Suceava” a declarat Cristi Todea, secundul alb-roşiilor, în.tr-o conferinţă de presă desfăşurată azi.

Cel mai valoros jucător al UTA-ei, Sorin Strătilă s-a dovedit şi mai tranşant: „Au terminat pe locul trei anul trecut, dar acum vin la noi. Aţi văzut ce scrie la intrarea de la stadion, «Bine aţi venit, dar aici este UTA». Asta trebuie să ştie brăilenii! Să nu uităm că la Arad nu a câştigat nimeni de un an de zile, de la meciul cu Mediaş, din campionatul trecut. Avem publicul în spate, jucăm fără presiune, sigur vom câştiga. Numele de UTA obligă, ne obligă să promovăm. Dacă anul trecut nu am reuşit, anul ăsta trebuie să câştigăm seria, dar (zâmbind) mă mulţumesc şi cu locul doi (n.r. locurile I şi II promovează direct în liga I)”.

Tânărul atacant Denis Man a spus, la rându-i, că se simte 100 % refăcut fizic, după ce a acumulat o stare de oboseală înaintea meciului de la Suceava, datorită şi meciurilor disputate în tricoul naţionalei de juniori U19 a României. „Acum sunt bine, am depăşit acea stare, sper să contribui la o nouă victorie sâmbătă…” a precizat acesta.

DSC08496În aceeaşi conferinţă de presă a fost prezentată şi noua achiziţie a UTA-ei, goal-keeper-ul Alexandru Barna, 23 ani, sosit de la Ceahlăul Piatra Neamţ. „Am ales UTA pentru tradiție, pentru istorie, dar și pentru rezultatele pe care le-a avut sezonul trecut. Băieții m-au primit foarte bine, m-am integrat și mă simt bine la UTA. Acomodarea a fost și mai ușoară cu ajutorul lui Ignea și Ungurianu, de la echipa a doua, ambii fiind din zona mea, din Moldova. Toți suntem departe de casă, dar trebuie să facem sacrificii dacă vrem să ajungem cât mai sus ca fotbaliști” a declarat cel care a adunat 21 de partide în Liga a II-a și două pe scena primului eșalon, cu CSU Craiova și CFR Cluj. La Piatra Neamț, Alex Barna i-a avut ca antrenori pe Radu Lefter și Florin Anton: „Aș vrea să le mulțumesc acum pentru că au avut încredere în mine și m-au susținut” a mai spus acesta.

***

Compania Pizza 5 Colțuri, un partener deja tradiţional al clubului UTA, a achiziționat pachetul de sponsorizare-publicitate Gold Plus, care, conform catalogului de oferte al clubului se ridică la valoarea de 13 mii de euro pe întreg sezonul, cam cât încasează, sigur, din drepturile de televizare.

Pentru suma menționată, Pizza 5 Colțuri a achiziționat un logo deasupra numerelor de pe tricourile jucătorilor, 6 bannere de 300×90 de cm pe laturile terenului de joc, dar și alte expuneri a numelui pe panourile publicitare din sala de conferințelor de presă, pe programele de meci, site-ul oficial al clubului, plus două abonamente la Tribuna VIP și două abonamente comune.

DSC08497În continuare, sunt disponibile mai multe pachete de sponsorizare-publicitate: Suporter, Bronz, Bronz Plus, două pachete Silver și câte unul Silver Plus și Gold, trei Platinum sau unul Diamond. Amănuntele legate de ceea ce oferă ele și valoarea fiecăruia se vor regăsi, pentru cei interesaţi, în cel mai scurt timp pe site-ul clubului.

No Comments

Comments for Optimism înaintea partidei cu Dacia Unirea Brăila are now closed.