Oltenizarea Vestului, marca PSD via Mihai Vorel Fifor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 12, 2018 with No Comments

Am trăit încă un moment delicat din viața mea de arădean sau de patriot local cum mă numea cânva un coleg de breraslă. După ce în toamna lui 2017 am avut surpriza, pot spune neplăcută, de a avea un senator de Arad venit de pe meleagurile dulci ale Olteniei, pe numele lui Mihai Viirel Fifor iată că am un alt nod în gât . Care doljean, craiovean sau oltean nu a auzit de Fifor? Pupila controversatului președinte de Consiliu Județean Dolj, Ion Preoteasa. Mihăiță Viorel a făcut repede pasul spre politica mare, cu ajutorul aceluiași Prioteasa, social democratul Fifor a ajuns strategic în fruntea filialei craiovene a PSD-ului. De acolo a reușit să dispară rapid datorită Olguței Vasilescu care nu prea l-a avut la inimă, dar șiret din fire a reușit să-i păcălească pe toți și a popsit pe meleagurile arădene, pe moșia președintelui Căprar. Dar s-a dovedit că are putere de convingere luptând atât el cât și șefii social democrați de la Capitală și în scurt timp ajunge în fruntea listei de senatori arădeni și culmea a și câștigat. Deci, a ajuns senator de Arad!

Dar nimic nu e întâmplător, profitând de incapacitatea de a conduce cum trebuie o filială, Mihai Viorel Fifor ajunge să pună labele rapid pe organizația arădeană a social-democratului Căprar, una dintre cele mai slabe din țară la vremea aceea, nu că acum ar fi altfel. Fiind în grațiile con-olteanului său Liviu  Dragnea, Mihăiță reușește să urce din nou. Așa că, după ce ajunge ministru al economiei, trădându-l pe premierul Grindeanu și după executarea lui Tudose, acest personaj intitulat Mihai Viorel Fifor ajunge chiar premier interimar. De aici până la accederea în funcția de Ministru al Apărări nu a fost decât un pas.

Dacă am putut trece cu vederea acestă ascensiune a lui Fifor, că doar e olteni de-ai lui și se ajută între ei digerăm foarte greu ultima invenție a luminatului de Teleorman, Dragnea, ca acest Mihai Viorel Fifor să fie numit, ales cum o fi el, chiar vicepreședinte al Regiunii de Vest. Cum Dumnezeu să poți accepta ca un oltean, cu apucăturile și obiceiurile acelor meleaguri unde câinele umblă liber și porcul e legat cu lanțul, unde minunile Caracalului sunt emblematice, să conducă o regiune unde oamenii sunt altfel, au alte obiceiuri și sunt caracterizați ca și oameni gospodari, harnici și calmi. Am trăit să o văd și pe asta.

Mihai Viorel Fifor, pseudo senatorul de Arad a ajuns șeful Regiunii de Vest! Doamne de ce trebuie să asistăm la oltenizarea vestului, după ce am ieșit în stradă să dăm jos din fruntea țării cizmarul de la Scornicești iată că avem parte de un nou serial „made în Teleorman” în regia lui Liviu Dragnea și un scenariu de Mihai Viorel Fifor.

No Comments

Comments for Oltenizarea Vestului, marca PSD via Mihai Vorel Fifor are now closed.