Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la volei – faza judeţeană

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on ianuarie 30, 2013 with No Comments

Sala de sport a Liceului Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal“ a fost gazda fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei feminin, ciclul liceal. Victorioasă, echipa Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”!.

Fetele pregătite de profesoara Elena Szomoru au învins în semifinale Colegiul Naţional „Vasile Goldiș”, scor 2-0, în finala mare depășind Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, scor 2-1,după un meci dramatic.

Într-o atmosferă incadescentă, „Ghiba“ a revenit de la 0-1 la seturi și 1-6 în „decisiv“, pe care l-a adjudecat cu 15-11.

Lotul campioanelor a fost format din: Roxana Lipşa, Ioana Marcu, Lorena Ghiuriţă, Roxana și Otilia Ciucuriță, Eleonora Talpeș, Andreea Ciorban, Diana Munciu, Teodora Hertzog și Timea Copaci.

A doua treaptă a podiumului a fost ocupată de Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal“, care a avut la fileu pe cea considerată ca fiind MVP-ul competiţiei, Ornella Ivasiuc. Alături de aceasta, profesoara Mariana Tomescu a mai contat pe: Delia Stana, Silvia Lazăr, Andreea Cisipai, Ligia Gaie, Mirela Bota, Ancuţa Ardelean, Beatrice Jerger, Andreea Moraru, Alexandra Lazăr, Raluca Marian şi Priscilla Lucuşa.

Medaliile de bronz au intrat în posesia fetelor de la Colegiul Naţional „Vasile  Goldiş” (profesor Alexandru Anghel), în formula: Diana Albu, Graţiela Ielena, Aurora Bereş, Roxana şi Andra Munteanu, Iasmina Crişan, Larisa Cristian, Bianca Tipei şi Gianina Gheonga, care s-au impus în finala mică, scor 2-0, cu Liceul „Atanasie Marienescu” Lipova.

Cu menţiunea că fetele din Lipova au cedat în semifinala cu „Pedagogic“ după ce au avut minge de meci, ceea ce nu scade cu nimic meritul unei adevărate şcoli de volei feminin juvenil la nivelul Aradului! Lipova evoluând în formula: Ionela Ardelean, Laura Trif, Larisa Blagoescu, Miriam Lela, Roxana Lăpădat, Maria Baltă, Ramona Suătean, Ana Maria Gogonea (profesor Lucian Donţu).

No Comments

Comments for Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la volei – faza judeţeană are now closed.