Ocaziile se răzbună! UTA – CSO Filiaşi 1-1

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 27, 2014 with No Comments

Atunci când te joci cu ocaziile, acestea se pot răzbuna. Aşa s-a întâmplat la partida dintre UTA şi CSO Filiaşi. Fără să emită pretenţii, nou promovaţi, oltenii au avut un singur şut la poartă în minutul 58, atunci când Bălă reuşeşte o torpilă de la 25 de metri direct în vinclu lui Bodea, scor 1-0.

Elevii lui Roland Nagy, aşa cum era de aşteptat au alergat după egalare, irosind din nou ocazii clare prin Burlă,Ousmane sau Nădăban. Presingul arădenilor face ca în minutul 89, Leucuţa să fie faultat în careu, iar Copil a transformat penalty-ul. În prelungiri putea fi  2-1 pentru UTA, când lovitura de cap a lui Botiş trece milimetric pe lângă bara oaspeţilor. Astfel după şapte puncte în trei etape, a venit rândul ca arădenii să se mulţumească cu un singur punct, tabela arătând la final 1-1.

„Un rezultat care nu ne face plăcere. Am vrut toată săptămâna să transmit că niciun joc nu e câștigat, cunoscând antrenorul și emulația de la ei. Am venit după o serie pozitivă, toată lumea îmi spunea că e o chestie de rezultat.. Până la urmă trebuie să ne bucurăm de punct, dacă nu înscriem când trebuie să o facem și să putem să avem adversarul la mâna noastră. După golul primit, jocul a fost puțin haotic, am făcut schimbări ofensive, Botiș a trecut în prima linie, deși nu asta era prevăzut. Suntem încă la început, dar trebuie să trăim fenomenul mult mai intens și să nu mai fim judecați de fotbal. Dacă nu îi dai, nu primești, asta s-a întâmplat astăzi”, a declarat la final Roland Nagy

În etapa următoare UTA va juca în deplasare pe terenul celor de la Millenium Giarmata

Au evoluat în teren:

UTA: Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Suslak – Ad. Voicu, Nădăban (Copil), Chindriș, Burlă (Bulza) – Ousmane, C. Rus (Dragoş).

Filiași: Lascu – Celea, Vulpe, Lupu, Dumitrașcu (Ianicu) – Pais, Obeanu, Ștoiu, Crețu – Bălă (Răducan), Buciuman (Fruntelată).

Arbitri: Dănuț Maghiar (Baia Mare) – Balint Albu, Cosmin Bojan (ambii Tg. Mureș).

Observatori: Zaharia Ciev (Timișoara), Călin Orbonaș (Ilia).

No Comments

Comments for Ocaziile se răzbună! UTA – CSO Filiaşi 1-1 are now closed.