O victorie muncită

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 22, 2021 with No Comments

În fața a peste 7.000 de fani alb-roșii, UTA a început bine meciul cu FC Voluntari, din cadrul etapei cu numărul șapte a primei ligi. Miculescu (min. 3) Antal (min. 5) și Batha (min. 13) nu au reușit să modifice tabela, iar forcingul din debut a început să se stingă odată cu trecerea timpului.

Oaspeții, bine dirijați de „președintele” Tamaș, au reușit să absoarbă bine presiunea și au echilibrat partida. Jocul s-a mai înviorat doar spre finalul primei reprize, iar în min. 40, Hora, servit excelent de Batha, nu a reușit să finalizeze din marginea careului mic.

Arădenii au ieșit ușor demotivați de la vestiare, iar ilfovenii și-au trecut în cont două ocazii, prin Lopes (min. 49) și Rață (min. 55). Balint a făcut două schimbări inspirate, introducând-i pe Roger și Dangubici, în locul lui Hora și Antal. Cei doi au adus un plus de viteză și și-au asumat pătrunderi cu mingea la picior, iar defensiva ilfoveană a început să se clatine tot mai tare. Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat în min. 73, când Roger a centrat de pe stânga, din lovitură liberă, Passaglia a recentrat în fața porții, iar Miculescu, de la trei-patru metri, a trimis mingea cu capul în plasă, 1-0. Roger a declanșat fiesta în tribunele alb-roșii în min. 82, când un contraatac în trei pornit de la Ubbink, continuat excelent de Dangubic, a fost finalizat de brazilian, 2-0.

Pe final oaspeții au încercat să forțeze, dar nu au reușit să treacă de baricadele ridicate de Balint, UTA bifând o victorie care o menține în mult dorita zonă a play-off-ului.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravikas – Antal (Roger), Batha, Ppassaglia (Fl. Ilie), Ubbink (BusteAA Miculescu (Isac) – Hora (Dangubic).

FC Voluntari: Popa – Miranda, Armaș, Tamas, Vlad – Lopes (Merloi), Droppa (Achim), Rață, Tavares (Paraschiv), I. Gheorghe (Fulop) – Nemec (Golan).

Au arbitrat: H. Mladinovici (București) – la centru, D. Mitruți (Craiova) și C. Vatamanu (București) – asistenți. Obs. FRF: L. Sajtos (Sibiu); LPF: M. Ivan (Brașov).

Foto: uta-arad

No Comments

Comments for O victorie muncită are now closed.