O săptămână de controale la unităţile de panificaţii din Arad. Amenzi de 200.000 lei

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 09, 2013 with No Comments

În cadrul controalelor pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale  în domeniul panificaţiei, poliţiştii arădeni au aplicat contravenţii în valoare de   aproximativ 200.000 lei

Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor-şef Petre Tobă, la data de 1 septembrie a.c. au fost demarate, în toată ţara, controale pentru combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind efectuate controale de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie, fiind vizate inclusiv zonele în care se exportă cereale.

Astfel, în perioada 1 – 6 septembrie, poliţiştii arădeni au efectuat zilnic, controale şi verificări la societăţile economice cu profil de panificaţie, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

Au  fost efectuate 460 de controale pentru verificarea legalităţii înregistrării în contabilitatea societăţilor comerciale a tuturor operaţiunilor contabile efectuate, respectiv achiziţii de materie primă (făină, drojdie, amelioratori etc.), dar şi pe comercializarea produselor de panificaţie către consumatori.

În săptămâna care a trecut,  poliţiştii au aplicat 262 de contravenţii  şi au constatat 8 infracţiuni de evaziune fiscală, în care sunt cercetate 25 de persoane.

Valoarea sancţiunilor aplicate de către poliţişti, în urma neregulilor constatate,  este de  aproximativ 200.000 de lei.

No Comments

Comments for O săptămână de controale la unităţile de panificaţii din Arad. Amenzi de 200.000 lei are now closed.