„Nu-mi las mintea-n vacanță” au spus copii de la Biserica Baptistă ”Golgota” din cartierul Bujac (FOTO)

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 12, 2015 with No Comments

„Nu-mi las mintea-n vacanță.” Asta au spus-o copiii care au participat  la atelierele de creație organizate de Biserica Baptistă ”Golgota” din cartierul Bujac, Arad. O biserică care a-nțeles că trebuie să se implice în comunitatea din care face parte. Liderii și membrii bisericii împreună cu Asociația ”Salvați Copilăria” și pictorul arădean Dan Merișca au pus la dispoziția copiilor materialele necesare pentru a organiza două zile de creativitate și îndemânare prin realizarea de ateliere de pictură și modelaj, acțiune intitulată ”Artiștii Bujacului”.

O inițiativă ce merită apreciată, susținută și promovată.

Într-un context în care lumea virtuală tinde să ocupe tot mai mult mintea și timpul generației tinere astfel de acțiuni repoziționează copilăria pe coordonatele ei autentice. Cei peste 50 de copii au abandonat desenele animate și jocurile video, au venit să picteze nori (sub îndrumarea pictorului Dan Merișca, am aflat ”pe surse” că nici un nor nu a fost pe placul pictorului și asta până când un copil i-a dăruit unul de pe cer) și să modeleze lutul cu ajutorul domnului Samuel Opincă de la Asociația ”Salvați Copilăria”.

Cei prezenți și-au îndulcit nu doar ochii cu culori ci și stomacul cu ”produse” dulci.  Vremea frumoasă a participat și ea la acest eveniment pictând obrajii copiilor cu răcoare și plete-nvânt.

Dorim ca astfel de evenimente să coloreze-ntregul Arad.

[nggallery id=337]

 

No Comments

Comments for „Nu-mi las mintea-n vacanță” au spus copii de la Biserica Baptistă ”Golgota” din cartierul Bujac (FOTO) are now closed.