Nicolae Ioţcu dezamăgit de primirea lui Ioan Scheau la PDL

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 01, 2014 with No Comments

Preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, a rămas surprins, nu plăcut de “transferul” lui Ioan Şcheau, de la PSD la PDL Arad.

„Cu surprindere am aflat că deputatul Şcheau aderă la PDL Arad. Şi cu atât mai mult am fost surprins de declaraţia acestuia care spune că PDL-ul de astăzi nu mai este PDL-ul de ieri pe care îl condamnă. Eu sunt membru al partidului din 1996 și cele spuse de domnul Șcheau m-au jignit pe mine și pe alți colegi PDL-iști, oameni care au făcut performanță politică și administrativă. Oameni cu credibilitate în fața arădenilor. Îi amintesc domnului Șcheau că el vine într-un partid care și-a pus amprenta pe modernizarea și dezvoltarea județului Arad. Un partid care a dat miniștri, secretari de stat și vicepremier României”, şi-a început Ioţcu declaraţia.

„Mi se pare de-a dreptul umilitor ca un traseist politic în CV-ul căruia nu găsești nimic, un personaj care nu își justifică indemnizația de deputat, nici măcar prin prezența în Parlamentul României, să vină să condamne PDL-ul <vechi>”, a mai spus Ioţcu. Însă, ulterior, preşedintele CJA s-a răzgândit.

„Dar, până la urmă el are un pic de dreptate. PDL-ul de astăzi nu mai este PDL-ul de ieri. În PDL-ul de ieri erau oameni cu performanță politică și administrativă, cu o ținută morală care au impus respect și au fost respectați 15 ani de zile în Arad. Astăzi PDL Arad este a lui Țițirigă, Guțu, Chirilov, Șcheau, Riviș-Tipei și a altor traseiști politici”, a conchis Ioţcu,

Acesta a încheiat declaraţia de presă prin a spune: „Astăzi și eu sunt dezamăgit!”.

No Comments

Comments for Nicolae Ioţcu dezamăgit de primirea lui Ioan Scheau la PDL are now closed.