Mutare surpriză la Mişcarea Populară Arad. Samuel Caba, candidat la primăria municipiului

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

caba (Copy)

Jurnaliştii prezenţi azi la conferinţa de presă a Mişcării Populare Arad au avut parte de o surpriză, preşedintele Florin Remeţan prezentându-l pe noul candidat al partidului la Primăria Aradului, nimeni altul decât Samuel Caba.

Acesta a fost validat atât de Biroul Permanent Judeţean, cât şi de Biroul Permanent Municipal, preşedintele pe municipiu, Marius Neamu, nominalizat iniţial ca potenţial  candidat, anunţând că îl va sprijini fără nici o reţinere pe Samuel Caba.

„Vreau să elimin de la început orice speculaţii şi să precizez că nu ne-a sugerat şi nu ne-a impus nimeni această candidatură. A fost dorinţa mea şi a d-lui Caba, iar eu am luptat pentru ea la Bucureşti, de unde am primit OK-ul. A fost o săptămână agitată, unii au ignorat biroul judeţean şi au fost la Bucureşti să caute lumină, să fie nominalizaţi, dar nu au reuşit” a precizat Florin Remeţan.

Samuel Caba a declarat că „a venit timpul să candidez pe bune. Am ales Mişcarea Populară pentru că în nu mă mai regăseam în strategia actualului PNL, fiind obişnuit să fac o altfel de politică. Iar Mişcarea Populară tocmai asta vrea să facă, aşa că eu zic că aici este cel mai potrivit loc pentru mine. Asta şi pentru că e timpul să credem în şansa fiecăruia, în schimbare”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Florin Remeţan a prezentat o nouă”tranşă” de candidaţi de primari din judeţ, menţionând cu satisfacţie că „media lor de vârstă este în jur de 30 de ani”: Almaş-Bogdan Hanc; Bata-Levai Robert; Craiva-Liviu Cotuna; Ghioroc-Radu Boroneanţ; Macea-Bogdan Ardelean; Pîncota-Teodor Nicuşor Morodan; Şimand-Gheorghe Cristea; Tauţ-Nicu Crăciun Giura; Tîrnova-Andrei Grozescu; Zimandu Nou-Adrian Varga.

 

 

 

                  

No Comments

Comments for Mutare surpriză la Mişcarea Populară Arad. Samuel Caba, candidat la primăria municipiului are now closed.