Muntenegreanul Milosevic întărește atacul UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 03, 2023 with No Comments

O nouă achiziție a UTA-ei a fost prezentată azi, în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba de Stefan Milosevic, un atacant muntenegrean de 26 de ani și 1,90 metri.

Vârful de atac a debutat la Buducnost, după care a evoluat la alte patru echipe din Muntenegru: Rudar, Lovcen, Kom şi Iskra. În ianuarie 2019 s-a transferat la Beveren, în Belgia, iar în septembrie 2020 a plecat sub formă împrumut la Riga, în Letonia. În fine, în vara lui 2021 s-a transferat definitiv la Kiryat Shmona, în Israel. A jucat acolo până în februarie 2022, când a semnat cu Buducnost, formație la care a jucat până când a acceptat oferta UTA-ei.

Cotat la 350 de mii de euro, Milosevic a bifat și două selecṭii la naṭionala mare a Muntenegrului, ambele în vara lui 2021. A jucat pentru Muntenegru şi la naționalele U17, U19 şi U21. În total în carieră are 70 de goluri şi 10 pase decisive în 226 meciuri. În actualul sezon, a marcat 5 goluri în 21 de partide.

A jucat cu Marko Vukcevic o repriză la naționala Muntenegrului și a fost coleg la Shmona cu Willie Barbosa, fără – însă – să apară pe gazon împreună în vreun meci oficial. Milosevic are în palmares două trofee, un titlu cu Riga, în Letonia, în anul 2020, când a fost coleg cu ex. utistul Roger și o cupă a Muntenegrului, în 2016, cu Rudar.

„Este o provocare interesantă pentru cariera mea. M-am consultat cu Marko și știam că vin la o echipă mare din România, cu șase titluri și două cupe. Sper să mă impun ca titular și să ajut echipa să își atingă obiectivul. Va fi concurență în atac, știu că Keseru a jucat în națională și la echipe importante, unde a marcat multe goluri. Pe Postolachi îl știu din Belgia, am jucat în aceeași perioadă acolo. Dar concurența este bună, iar cel care se pregătește cel mai bine și va avea cel mai bun randament vă juca” a spus Milosevic.

No Comments

Comments for Muntenegreanul Milosevic întărește atacul UTA-ei are now closed.