Moş Crăciun a trecut pe la Centrul Social Cantina Municipală

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on decembrie 19, 2017 with No Comments

Zilele acestea Cantina Municipală are oaspeţi la masă. Este vorba despre micuții de la Centrul “Curcubeu” şi copiii beneficiari ai programul masă caldă în şcoală. În cadrul festiv pregătit în cel mai mic detaliu de gazde, micuţii colindători au parte de o întâlnire de neuitat cu Moş Crăciun asezonată din plin cu surprize.

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, și anul acesta în preajma sărbătorilor de Crăciun avem ca oaspeți copii proveniți din familii nevoiașe dar și elevi de la şcolile arădene. Aceștia ne vor încânta pe parcursul a trei zile cu poezii și colinde alături de Moș Crăciun. Drept recompensă vor primii multe daruri și bineînțeles o masă specială de sărbători, preparată doar pentru ei. Vreau să mulțumesc pe această cale Consiliului Local Municipal Arad, consilierilor locali, Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad și tuturor celor care au fost alături de mine, pentru sprijinul acordat, în tot ceea ce întreprindem” a declarat directorul Centrului Social Cantina Municipală, Mariana Szucs.

Miercuri, 20 decembrie este aşteptat ultimul grup de colindători. În total, peste 300 de copii au trecut pragul Centrului Social Cantina Municipală.

No Comments

Comments for Moş Crăciun a trecut pe la Centrul Social Cantina Municipală are now closed.