Modernizarea UPU, operată în Cartea Funciară

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on februarie 22, 2018 with No Comments

Consiliul Judeţean îşi actualizează datele cadastrale, prin introducerea în Cartea Funciară a noului corp de clădire rezultat ca urmare a extinderii, reabilitării şi modernizării Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Construcţia extinsă a fost trecută în patrimoniul Judeţului Arad în 2016, iar acum, prin votul consilierilor judeţeni, din şedinţa de vineri, 23 februarie, se va aproba şi documentaţia cadastrală necesară.

„Încă de la preluarea mandatului, unul dintre obiectivele impuse a fost reglementarea juridică a tot ceea ce înseamnă patrimoniul Consiliului Judeţean, actualizarea datelor cadastrale. Votul din şedinţa de vineri înseamnă o astfel de reglementare, astfel încât această investiţie să fie evidenţiată clar în Cartea Funciară”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean.

Imobilul situat în Arad, str. A. Karoly, nr. 2-4 face parte din patrimoniul public al Judeţului Arad şi se află în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

No Comments

Comments for Modernizarea UPU, operată în Cartea Funciară are now closed.