Mircea Purcaru: ”Gheorghe Falcă nu este capabil să-și respecte partenerul”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 12, 2015 with No Comments

Președintele filialei Arad a Partidului Conservator, Mircea Purcaru, consideră că amânarea revenirii Cetății Aradului în circuitul civil se datorează ”aroganței și impertinenței” lui Gheorghe Falcă.

”Aflăm ca domnul Gheorghe Falcă (încă primar al Municipiului Arad) s-a enervat foarte tare pe Ministerul Apărării Naționale, care chipurile caută nod în papură și nu-i satisface poftele proiectului gândit și de domnia sa. Zice domnul Falcă: ”Arădenii să nu mai aibă încredere în Ministerul Apărării Naționale și în Guvernul României “. Poate d-ul Falca nu are cunoștință  de Constituția României, art. 30, al. 7! E foarte grav ce spune domnul primar Falcă despre o instituție fundamentală a țării, care este Ministerul Apărării Naționale.

Grav pentru arădeni este și faptul că Falcă, în aroganța și impertinența lui, el marele negociator, a pierdut ”Cetatea”  pentru că nu este nici pe departe  un om responsabil și capabil să își respecte partenerul. Nu jignind Armata și Guvernul României va primi Aradul Cetatea pentru a o reintroduce în circuitul civil, ci  având o pozitie corectă, așa cum au avut-o primarii din Alba Iulia și Timisoara, care au primit ceea ce au cerut de la M.A.N., dar nu cu aroganță ci cu respect ! Cât despre referendum, e ca și cum ai întreba pe un călător însetat dacă vrea să bea apă.

Un lucru e însă cert, arădenii vor cetatea pentru Arad, și o vor avea după  2016, când Falcă nu va mai fi primar, iar dacă acesta vrea referendum să-l facă pe banii lui, și nu pe banii arădenilor” a declarat Mircea Purcaru.

 

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: ”Gheorghe Falcă nu este capabil să-și respecte partenerul” are now closed.