Mircea Purcaru: „Consider că europarlamentarul Elena Băsescu aduce grave deservicii României prin declaraţiile făcute în Parlamentul European”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on decembrie 10, 2013 with No Comments

Preşedintele Partidului Conservator Arad, Mircea Purcaru s-a arătat indignat faţă de declaraţiile pe care europarlamentarul Elena Băsescu le-a făcut în Parlamentul European, pe tema bugetului ANI şi i-a întrebat ironic pe democrat-liberalii arădeni dacă vor sprijini candidatura acesteia la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Consider că europarlamentarul Elena Băsescu aduce grave deservicii României prin declaraţiile făcute în Parlamentul European. Aşa numita EBA a declarat că Guvernul României limitează lupta împotriva anticorupţiei, pentru că a rectificat în minus bugetul ANI, o instituţie creată de către Monica Macovei ca instrument de luptă al lui Traian Băsescu împotriva opozanţilor săi politici. De când există, această instituţie nu a făcut decât să cheltuiască sume exorbitante din bugetul statului, fără să facă, practic, ceva. Când însuşi şeful ANI declară că a cumpărat o vilă de la părinţi cu bani împrumutaţi de la naşi iar acum părinţii îi dau bani ca să returneze împrumutul, este clar cu ce se ocupă această aşa-zisă instituţie şi cât de integri sunt cei care iau leafă pe degeaba. Iar Elena Băsescu, în loc să tacă chitic, având în vedere scandalurile legate de averile familiei sale, acuză Guvernul, pentru că acesta nu vrea să mai lase ANI să facă jocurile politice ale lui Traian Băsescu. Sper că la alegerile europarlamentare de anul viitor PDL Arad nu va mai fi obligat să asigure 10% dintre voturile sale pentru Elena Băsescu, cum a făcut-o la alegerile precedente”, a declarat Mircea Purcaru.

No Comments

Comments for Mircea Purcaru: „Consider că europarlamentarul Elena Băsescu aduce grave deservicii României prin declaraţiile făcute în Parlamentul European” are now closed.