Mihail Neamţu: „Condamn atacurile posturilor lui Dan Voiculescu la adresa mea“

Written by florin lucian coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on martie 31, 2014 with No Comments

Mihail Neamțu, preşedintele Partidului Noua Republică a reacţionat la ceea ce el numeşte „atacuri ale posturilor lui Dan Voiculescu“ la adresa persoanei sale.

Acesta a solicitat CNA amendarea postului Antena 3 şi a anunţat că se va adresa şi instanţei.

„Consider iresponsabile afirmaţiile realizatorului şi ale invitaţilor emisiunii «Sinteza Zilei» şi cer CNA amendarea postului Antena 3 cu cuantumul maxim prevăzut de lege… Acuzaţia de «neo-legionarism» sau «neo-nazism» are un profund impact asupra carierei mele didactice (sunt lector doctor la Universitatea Vasile Goldiş din Arad şi predau ştiinţe politice), asupra familiei mele şi a vieţii mele private. Îmi rezerv dreptul să recuperez în instanţă pagubele de orice natură, inclusiv de ordin financiar, provocate de această distrugere sistematică a integrităţii mele şi a imaginii mele publice. Sunt un om dedicat integral ideii de libertate şi slujesc cu pasiune idealul democraţiei liberale. O dovadă o reprezintă şi semnarea de către  Noua Republică a Declaraţiei de la Reykjavik, în care se precizează că semnatarii – partide componente ale Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni – se opun oricărei forme de extremism, autoritarism sau rasism” a declarat Mihail Neamțu.

Liderul Noii Republici s-a declarat deasemenea surprins de decizia Inspectoratului Şcolar Bucureşti de a organiza, în cadrul programului „Şcoala altfel“, vizite ale elevilor în platourile de filmare ale trustului „Intact“, unul care, în opinia lui Mihai Neamţu, „nu reprezintă în nici un caz un model de deontolgie şi probitate profesională“.

 

No Comments

Comments for Mihail Neamţu: „Condamn atacurile posturilor lui Dan Voiculescu la adresa mea“ are now closed.