Mihai Fifor : Revenirea la normalitate de la 1 iunie? Din păcate, doar o iluzie!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on aprilie 06, 2021 with No Comments

Nici măcar colegii din partid și din coaliție nu mai cred în gogoșile vândute de Cîțu în privința gestionării pandemiei. Chiar cei care coordonează campania de vaccinare dau semne de îngrijorare că nu mai au cerere din partea populației pentru vaccinare.

„ Acestea sunt semnele clare ale nivelului extrem de scăzut al încrederii în acest Guvern, ca urmare a faptului că ei înșiși nu au respectat regulile pe care le impuneau românilor, lăsând impresia că lucrurile nu sunt atât de grave precum susțineau în declarații publice.

De aceea PSD a cerut și o răspundere politică, respectiv demisia miniștrilor care au încălcat regulile, nu doar o răspundere contravențională.

 În interiorul guvernului si al echipei care coordonează vaccinarea se manifestă deja o îngrijorare privind vaccinarea după ce s-au făcut puțin peste două milioane de vaccinuri (2,132 milioane de doze și 1,227 milioane cu două doze), iar pe lista de așteptare mai sunt doar 750.000 de oameni.  

 În aceste condiții, atingerea imunizării de masă reprezintă o misiune din ce în ce mai greu de realizat, în pofida mesajelor lui Cîțu.

Este dovada clară a eșecului de comunicare al echipei care coordonează această acțiune. Este dovada clară că acest guvern este incapabil și iresponsabil și trebuie sa plece acasă!”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Mihai Fifor : Revenirea la normalitate de la 1 iunie? Din păcate, doar o iluzie! are now closed.