Markku Markkula, preşedintele Comitetului Regiunilor Europene, în vizită la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iunie 26, 2016 with No Comments

PRESED-COMITET

Markku Markkula, preşedintele Comitetului Regiunilor Europene, însoţit de Claudia Boghicevici, vicepreşedintele CJA, a vizitat, vineri, 23.06.2016, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, precum şi Institutul de Ştiinţe ale Vieţii din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiş”.

Oaspetele a fost întâmpinat de prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prorectorii – prof. univ. dr. Anca Hermenean şi conf. univ. dr. Cristian Benţe, cadre didactice şi cercetători ştiinţifici.

Vreau să felicit Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” pentru progresele pe care le-a făcut în cercetarea ştiinţifică. Rolul meu, ca preşedinte al comisiei de cercetare este să încurajez Universitatea de a crea și de a contribui la un stil de viaţă mai bun, conform standardelor europene ale vieţii economice, o societate în care colaborarea, noile cunoştinţe, inovarea ajută la dezvoltarea acesteia. Societatea viitoare va pune pe locul întâi dezvoltarea industriei, invenţia”, a subliniat Markku Markkula, președintele Comitetului Regiunilor Europene.

Am avut deosebita onoare de a-l avea în mijlocul comunității noastre academice pe Markku Markkula, președintele Comitetului Regiunilor Europene, o personalitate extrem de importantă la nivelul Uniunii Europene. Vizita a debutat cu prezentarea structurii Universității de Vest „Vasile Goldiş” şi sperăm că se va materializa prin impulsionarea cercetării științifice și a cooperării interregionale, aspect pe care Universitatea noastră îl are în vedere și pe care îl impulsiona şi în viitor”, a precizat conf. univ. dr. Cristian Bențe, prorector al UVVG.

No Comments

Comments for Markku Markkula, preşedintele Comitetului Regiunilor Europene, în vizită la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad are now closed.