Marius Sulincean : Sloganele goale de conţinut ale PNL se bat cap în cap cu litigiile clientelei de partid

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on mai 08, 2019 with No Comments

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad, Marius Sulincean, somează conducerea liberală a CJA, să găsească urgent o soluţie pentru ridicarea gunoiului de pe Valea Mureşului şi din zona Chişineu Criş. O serie de localităţi din aceste perimetre sunt afectate de neseriozitatea operatorului de salubritate şi de incapacitatea sa de a-şi îndeplini obligaţiile contractuale.

„Nici pe noi şi cu atât mai puţin pe cetăţenii judeţului, nu ne interesează natura litigiului între operatorul de salubritate şi firma care administrează staţiile de transfer din Bârzava şi din Chişineu-Criş. Cine datorează bani cui şi mai ales de ce. Ştim un singur lucru, că primarii şi locuitorii din localităţile afectate suferă din cauza incapacităţii PNL de a implementa legal şi armonios masterplanul de deşeuri la nivel de judeţ. Interesele cetăţenilor sunt călcate în picioare, gunoaiele zac neadunate de trei săptămâni iar edilii de pe Valea Mureşului şi din zona Chişineu Criş se află în faţa unei noi bombe ecologice reprezentate de acest imens focar de infecţie. Sergiu Bîlcea, pseudo-reprezentantul în ADI Deșeuri, vicepreşedintele liberal al CJA, poza plin de aroganţă în iarnă, erijându-se în mediator şi supervizor a derulării contractului. Asta, după ce în aceeaşi şedinţă s-a autocontrazis încercând să împingă în mod eronat responsabilitatea în braţele primarilor din judeţ. Acum, PNL, nu îşi poate controla propria clientelă politică, firmele luându-se la harţă pe motiv de bani. Oamenii nu vor să audă nici explicaţiile lor cusute cu aţă albă şi nici nu sunt datori să tolereze cu preţul propriei sănătăţi, consecinţele afacerilor liberale. Cam atât valorează sloganul  PNL, gol de conţinut, cu respectul faţă de judeţul Arad şi arădeni.”, spune Marius Sulincean liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

No Comments

Comments for Marius Sulincean : Sloganele goale de conţinut ale PNL se bat cap în cap cu litigiile clientelei de partid are now closed.