Marinel Jurjescu, primar Şiştarovăţ: “Comunitatea din Şiştarovăţ are nevoie de sprijin financiar din bugetul judeţului Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 22, 2018 with No Comments

Marinel Jurjescu, primarul comunei Şiştarovăţ, a transmis Consiliului Judeţean Arad o solicitare privind necesarul de bani pentru cofinanţarea unor proiecte destinate comunităţii locale. Primarul afirmă că deşi comunitatea pe care o reprezintă este una mică, există proiecte importante care au nevoie de sprijin financiar de la bugetul judeţului.

“La nivelul comunei Şiştarovăţ avem în derulare un număr de cinci proiecte pentru care avem nevoie de cofinanţare din partea bugetului judeţului. Consiliul Judeţean Arad ne-a solicitat să transmitem necesarul de bani destinaţi cofinanţării pentru anul 2018, lucru pe care l-am făcut. Proiectele pentru care solicităm sprijin sunt: reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat public, construirea de drumuri publice, reabilitarea şi amenajarea căminului cultural, modernizarea Drumului Comunal 84 Şiştarovăţ-Varniţa şi împrejumuirea cimitirului vechi. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 30 de milioane de lei, iar pentru cofinanţare am solicitat 390.000 de lei din bugetul judeţului.

Este o sumă mică cea solicitată de noi, având în vedere bugetul pe care administraţia judeţeană îl are la dispoziţie. Guvernul României a alocat, pentru proiectele noastre sume importante de bani. Doar pentru sistemul de iluminat public, proiect derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), ne-a fost alocată suma de  850.000 de lei. Aşteptăm ca CJA să vină în sprijinul comunităţii noastre, chiar dacă vorbim despre o comunitate mică. Locuitorii Şiştarovăţului au nevoie de aceste investiţii, la fel cum au nevoie şi cetăţenii altor localităţi din judeţul Arad”, a afirmat Marinel Jurjescu, primarul comunei Şiştarovăţ.

 

 

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Marinel Jurjescu, primar Şiştarovăţ: “Comunitatea din Şiştarovăţ are nevoie de sprijin financiar din bugetul judeţului Arad” are now closed.