Manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 01, 2013 with No Comments

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au loc, în această perioadă, o serie de manifestări dedicate aniversării a 163 de ani de la înfiinţarea Zilei Jandarmeriei Române.

În săptămâna anterioară jandarmii arădeni au participat la competiţii sportive, pe diferite probe: tenis de masă şi de câmp, fotbal, cros, şah. În aceeaşi perioadă a fost organizată şi competiţia Cupa Presei la Tir la care au fost invitaţi să participe reprezentanţi mass-media.

Marţi, 2 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, va fi organizat un punct de informare unde cetăţenii arădeni vor putea cunoaşte o parte din tehnica şi echipamentele aflate în dotarea subunităţilor de jandarmi.

Miercuri, 3 aprilie a.c., la sediul inspectoratului, se va desfăşura un ceremonial militar şi religios, manifestări la care sunt invitaţi să participe oficialităţi şi reprezentanţi ai instituţiilor cu care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad cooperează şi colaborează.

La data de 4 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, la sediul inspectoratului în localitatea Vladimirescu, va avea loc evenimentul Ziua Porţilor Deschise.

No Comments

Comments for Manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române are now closed.