Liceul Special „Sfânta Maria”, pregătit de începerea noului an școlar

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on septembrie 08, 2020 with No Comments

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a efectuat în această dimineață o vizită la Liceul Special „Sfânta Maria” instituție care se ocupă de copiii cu cerințe educaționale speciale.

,,Mi-am dorit să văd modul în care școala a reușit să se organizeze și să aplice normele impuse de actuala situație. Nu a fost o verificare, ci mai mult un dialog realizat cu conducerea instituției, pentru a vedea ceea ce s-a făcut până acum, respectiv ceea ce mai trebuie făcut, astfel încât începutul noului an școlar să ne găsească pregătiți din toate punctele de vedere, mai ales că este vorba despre copii cu cerințe speciale”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

La Liceul Special ,,Sfânta Maria” au avut loc lucrări de reparații și igienizare a cabinetelor, sălilor de clasă și holurilor. De asemenea, s-au efectuat lucrări de izolare la acoperiș și centrala termică. În prezent, se lucrează la documentația pentru renovarea fațadei interioare a clădirii. Aceste lucrări au fost finanțate din bugetul Consiliul Județean.

 

No Comments

Comments for Liceul Special „Sfânta Maria”, pregătit de începerea noului an școlar are now closed.