Legătura rutieră dintre strada Câmpul Liniștii și Centură NV a Aradului (parte a DN7) este o şosea nouă

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 25, 2013 with No Comments

Lucrările de construire a drumului care va lega str.Câmpul Liniștii de șoseaua de centură în zona de Nord a municipiului Arad sunt în fază foarte avansată, infrastructura fiind pregătită deja în vederea turnării straturilor de asfalt. Legătura rutieră dintre strada Câmpul Liniștii și Centură NV a Aradului (parte a DN7) este o șosea nouă de 1,3 km lungime, cu două benzi pe fiecare sens de circulație, sistem de iluminat public și canalizare pluvială (inclusiv o stație de pompare). Proiectul “Legătură rutieră Cîmpul Liniștii- centura NV ” este realizat de Primăria Municipiului Arad cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, fiind partea a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană prin care au fost reabilitate și pasajele rutiere Grădiște și Micălaca. Valoarea totală a proiectului este de 10,3 milioane de lei, din care 8,2 milioane reprezintă finanțare nerambursabilă UE.

“La ora actuală, Aradul are realizat 78% din inelul rutier de ocolire. Prin deschiderea noului drum, din această toamnă se vor îmbunătăți condițiile de desfășurare a circulației în municipiu Arad, deoarece vom redirecționa pe noul traseu traficul greu din zonele  Vlaicu – Piața UTA – Podgoria” a declarat dl. primar Gheorghe Falcă după verificarea stadiului șantierului.

 

No Comments

Comments for Legătura rutieră dintre strada Câmpul Liniștii și Centură NV a Aradului (parte a DN7) este o şosea nouă are now closed.