Jurnaliştii arădeni şi-au disputat supremaţia la “sportul minţii”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 09, 2013 with No Comments

Nu mai puţin de 13 jurnalişti au participat la ediţia din acest an a competiţiei dotată cu “Cupa Presei”  la şah.

Gazdă şi organizator, în acelaşi timp a fost Şah Club Vados Arad, în  frunte cu preşedintele Alin Câmpeanu care a regizat totul perfect.

După cele şapte partide, pe care fiecare dintre concureţi le-a disputat, primul loc a fost ocupat de Bogdan Cioară de la „Evenimentul Zilei” – cu 6 puncte, urmat de Ioan Hamza  de la „Sportarad” şi de Simion Todoca de la „Jurnalul Arădean”, ambii cu 5 puncte, dar primul cu un coeficient Bucholtz mai mare.

Posibilităţi de a mai urca pe podium le-au mai avut, până înaintea ultimei partide, Marius Herţa de la „Sportsin” (4,5 pct.), Gabriel Constantinescu de la „Glasul Aradului” (4,5 pct.), Călin Moga de la „Sportul arădean” (4 pct), Daniel Scridon de la „Jurnalul arădean” (4 pct.) şi Nicolae Haas de la „Jelen” (4 pct). Daniel Dragoş de la „romaniatenis”, Vlad Sîrb de la „Sportsin” şi Daniel Munteanu de la „Aradon” au acumulat 3 puncte fiecare, Călin Petrescu de la „Aradon – 2 puncte şi Daniel Lazăr de la „Aradon” – 1 punct.

Toţi participanţii au primit diplome, iar primii trei clasaţi medalii şi premii constând în seturi de jocuri de şah.

Această competiţie a încheiat şirul evenimentelor dotate cu “Cupa Presei” din anul 2013, iar jurnaliştii arădeni urează tuturor cititorilor şi colaboratorilor ”Sărbători Fericite şi un Nou An cu sănătate şi bucurii!”

 

 

No Comments

Comments for Jurnaliştii arădeni şi-au disputat supremaţia la “sportul minţii” are now closed.