Jandarmii au fost sesizați cu privire la un conflict

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on august 25, 2015 with No Comments

jandarmi-campeni

Luni, 24 august a.c., jandarmii Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Lipova, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au fost sesizați cu privire la un conflict ce a avut loc într-un local public din orașul Lipova.

Sesizarea a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a reclamat faptul că, în dimineața zilei anterioare, în timp ce ieșea de la o petrecere, a fost agresat de către trei persoane. La verificările efectuate, a rezultat că cele trei persoane, care au vârsta de 18, 20 și 22 ani și au domiciliul în comuna Zăbrani, din județul Arad, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul în vârstă de 21 de ani.

Jandarmii au procedat la stabilirea identității celor implicați. Cele trei persoane, care au provocat și participat efectiv la scandal, au fost sancționate contravențional, fiecare, cu amendă în valoare de 200 lei.

Având în vedere plângerea depusă, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”.

 

No Comments

Comments for Jandarmii au fost sesizați cu privire la un conflict are now closed.