Jandarmii arădeni, în misiuni la sfârșit de săptămână

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 25, 2016 with No Comments

jandarmi

În baza Planului general de măsuri pentru menținerea și asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, pe timpul sezonului estival, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost angrenate, la sfârșit de săptămână, în misiuni de ordine publică.

În perioada 22-24 iulie a.c., echipajele de jandarmi aflate în misiuni au aplicat 32 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 7800 lei. Faptele pentru care au fost aplicate sancțiuni, au fost cele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, comercializare de produse fără îndeplinirea condițiilor legale, contravenții din domeniul piscicol și contravenții prevăzute de legea ce reglementează activitățile de picnic.

Pe timpul desfășurării acțiunilor, jandarmii au întocmit acte de sesizare în cazul depistării unei persoane care oferea spre comercializare ilicită pachete cu țigări.

Manifestările cu public numeros au fost asigurate din punct de vedere al ordinii publice, printre acestea numărându-se manifestările cultural-artistice din localitățile Pilu, Păiușeni și Dorobanți.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni, în misiuni la sfârșit de săptămână are now closed.