Iustin Cionca: „Sunt convins că președintele Iohannis va reacționa la solicitarea Consiliului Județean Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 26, 2017 with No Comments

Am constatat că deputatul PSD Florin Tripa a preluat inițiativa președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, de a solicita un plan de intervenții în caz de situații de urgență pentru furnizorii privați de utilități. Cu o săptămână în urmă, președintele Consiliului Județean Arad se adresa în scris președintelui României, dl. Klaus Iohannis, și premierului Mihai Tudose, cerând ca prestația ENEL să fie analizată în CSAT, fiindcă rateurile companiei pot afecta siguranța națională. Iustin Cionca accentua atunci că instituțiile publice au un astfel de plan de intervenții, spre deosebire de companiile private care pot acționa într-un ritm mult mai lent, după o agendă proprie, fără niciun fel de consecințe indiferent cât ar afecta consumatorii industriali sau casnici.
„Ne-am fi bucurat ca PSD să se fi sesizat mai devreme, pentru că este la putere și nu în opoziție, și are toate pârghiile necesare nu doar să solicite rezolvarea unor probleme, ci chiar să le și rezolve. Sunt convins că președintele Iohannis va reacționa la solicitarea Consiliului Județean Arad, fiindcă activitatea furnizorilor de utilități trebuie corelată cu strategiile naționale”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Sunt convins că președintele Iohannis va reacționa la solicitarea Consiliului Județean Arad” are now closed.