Iustin Cionca: “PSD a mințit, totul s-a scumpit!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 14, 2019 with No Comments

Prețurile au crescut din cauza deciziilor proaste luate de PSD la Guvernare. Anul 2018 a fost anul scumpirilor, în România, iar anul acesta scumpirile continuă! Practic, PSD a dat cu o mână, și ia cu trei, din buzunarele fiecărui român. Declarația îi aparține prim-vicepreședintelui PNL Arad, Iustin Cionca.

Față de decembrie 2017, prețul la combustibili a crescut cu 8,58%, la gaze cu 16,6%, la energie termică cu 3,82%. La produsele alimentare, prețul legumelor a crescut cu 16,6 %, al untului cu peste 50%, al cartofilor cu 32%. În ianuarie 2019 a urmat un nou val de creșteri de preț, benzina și motorina scumpindu-se cu 8-10 bani pe litru. Raportul Institutului Național de Statistică arată că mărfurile nealimentare erau cu 5,27% mai scumpe în decembrie anul trecut, decât în decembrie 2017.

“PSD a promis că elimină zeci de taxe. După doi ani de guvernare pesedistă, când au eliminat câteva taxe mărunte, astăzi taxele impuse de pesediști sunt mai mari decât niciodată, ratele bancare s-au scumpit, leul este cel mai slab față de euro și dolar. Românii trăiesc mai rău în guvernarea PSD”, a declarat Iustin Cionca.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: “PSD a mințit, totul s-a scumpit!” are now closed.