Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad: „Am început așternerea asfaltului, pe drumul Seleuș-Șicula”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on iulie 05, 2024 with No Comments

Tronsonul de drum Seleuș-Șicula, în lungime de 6,3 kilometri face parte din proiectul strategic de modernizare a 70 de kilometri de drumuri din nordul județului. De asemenea, în cadrul unui nou proiect, se va reabilita și podul de peste Crișul Alb, de la intrarea în localitatea Șicula!

„Am început așternerea primului strat de asfalt pe acest drum. Este prima etapă în modernizarea drumurilor din nordul județului. Această investiție se realizează din fondurile Consiliului Județean, urmând ca următoarele drumuri să fie finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Am semnat deja contractul cu Agenția de Dezvoltare Regională pentru celelalte drumuri: Mișca-Apateu-Berechiu, Șicula-Cermei, Șepreuș-Cermei, Cermei-Vasile Goldiș și Cermei-Berechiu-limită județ spre Bihor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În ultimii ani, Consiliul Județean Arad a ajuns la peste 850 de kilometri de drumuri asfaltate, aici fiind incluse și drumurile aflate în lucru sau la stadiul de documentație, dar care au finanțarea asigurată

No Comments

There are currently no comments on Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad: „Am început așternerea asfaltului, pe drumul Seleuș-Șicula”. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.