Iustin Cionca: ,,Pe drumul județean Arad-Pâncota lucrările au ajuns în fața Primăriei Șiria”  

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on noiembrie 02, 2021 with No Comments

Lucrările de modernizare a drumului județean Arad-Șiria-Pâncota au ajuns astăzi în fața Primăriei comunei Șiria. Utilajele lucrează încă de dimineață la fundația drumului și așternerea stratului de balast și piatră spartă. Urmează să fie turnat primul strat de asfalt, de îndată ce condițiile meteo o vor permite.

Așa cum a promis președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, în această toamnă se va putea circula cel puțin pe primul strat de asfalt nou de la Arad la Pâncota și mai departe de la Pâncota, prin Târnova, la Buteni. Cei care se îndreaptă înspre stațiunea Moneasa ajung acolo tot pe un drum modernizat anul acesta.

,,Suntem într-o etapă foarte vizibilă a lucrărilor la drumul județean Arad-Șiria-Pâncota. Am avut de înfruntat nu numai birocrația pentru a ajunge în acest punct, ci și ostilitatea unora care nu au înțeles că e nevoie de timp pentru o lucrare de asemenea anvergură. În urma cu cinci ani am stabilit ca prioritate personală ca în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Arad drumul acesta sa fie modernizat și iată că suntem foarte aproape ca această lucrare să se încheie. Avem zilnic pe șantier echipe de control care verifică lucrările și, oricât de mult ne dorim ca ele să se încheie repede, pentru mine este mult mai important ca ele să fie de calitate. Odată ce avem primul strat de asfalt pe toată lungimea drumului se poate circula fără nici un fel de probleme, în condiții bune” a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Ieri, președintele Consiliului Județean Arad anunța și finalizarea lucrărilor în termen scurt pe drumul județean Curtici-Macea-Sânmartin, acolo unde deja au fost realizate și marcajele rutiere. Acest șantier se încheie cu aprox. un an înaintea termenului stabilit prin contract. 

No Comments

Comments for Iustin Cionca: ,,Pe drumul județean Arad-Pâncota lucrările au ajuns în fața Primăriei Șiria”   are now closed.