Iustin Cionca: „L-am dat în judecată pe deputatul Tripa pentru acuzațiile aduse Consiliului Județean Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 05, 2019 with No Comments

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, l-a acționat în judecată pe deputatul PSD de Arad, pârâtul Florin Tripa, pentru acuzațiile grave aduse aparatului tehnic al Consiliului Județean și președintelui Consiliului Județean. Pârâtul Florin Tripa va avea astfel posibilitatea să demonstreze în instanță, cu probe, că acuzațiile deosebit de grave pe care le-a adus în ultimii ani, în mod repetat, aparatului de specialitate al Consiliului Județean Arad nu sunt doar declarații senzaționaliste, ci adevăruri.

„Un deputat în Parlamentul României trebuie să aibă o ținută morală adecvată funcției pe care o ocupă și să înțeleagă că are o răspundere față de ceea ce declară. Repetarea din considerente politice a unui discurs bazat pe jigniri, pe minciună, pe insultă, pe calomnie, murdărirea celorlalți dintr-un interes politic personal, este o practică pe care electoratul a sancționat-o printr-un vot de blam acordat PSD. Nu cred că este normal ca un deputat să folosească un astfel de limbaj. Nu este un abuz din partea noastră, ci o normalitate. Un deputat trebuie să înțeleagă că are o răspundere față de cetățeni și comunitatea pe care o reprezintă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad a solicitat instanței de judecată stabilirea și acordarea de despăgubiri pentru daunele morale aduse dreptului la imagine, onoarei, demnității și reputației demnitarilor aflați la conducerea județului și a Consiliului Județean Arad, precum și a funcționarilor publici și personalului contractual din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Arad. De asemenea, a solicitat publicarea unui comunicat în două numere consecutive a trei ziare locale, prin care pârâtul Florin Tripa să își ceară scuze în mod public pentru denigrarea Județului Arad, a Consiliului Județean Arad, a conducerii acestor entități și a funcționarilor publici și personalului contractual din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Arad.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „L-am dat în judecată pe deputatul Tripa pentru acuzațiile aduse Consiliului Județean Arad” are now closed.