Iustin Cionca: „Dorim să prezentăm turiștilor care vizitează Aradul frumusețile județului și municipiului nostru

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 13, 2022 with No Comments

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistica al Judeţului Arad a organizat un tur ghidat de prezentare a municipiului, pentru un grup format din 37 de turiști, veniți din mai multe zone ale țării.

„Dorim să prezentăm turiștilor care vizitează Aradul frumusețile județului și municipiului nostru. Aradul are repere turistice, istorice și culturale de excepție. Potențialul nostru turistic este variat, cu obiective diverse, edilitare și istorice, inclusiv faptul că Aradul este orașul care are cele mai multe clădiri în stil Secession din România”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Grupul a vizitat câteva dintre clădirile reprezentative ale municipiului Arad. În cadrul turului de prezentare au fost vizitate Primăria, Colegiile „Elena Ghiba Birta” și „Moise Nicoară”, Teatrul Clasic, hotel Ardealul, Noul Casino, cât și Catedrala romano-catolică, întregul tur a fost încununat de o plimbare pe Faleza Mureșului, într-un cadru natural de excepție.

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Dorim să prezentăm turiștilor care vizitează Aradul frumusețile județului și municipiului nostru are now closed.