Ionel Ciupe (PLR): ”Ultima găselniță a pedelisto-peneliștilor, implicarea lui Tăriceanu în dosarul mitei Microsoft”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 04, 2015 with No Comments

Ionel Ciupe, liderul filialei arădene a PLR, consideră că atacurile la adresa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu reprezintă altceva decât „pregătirea  artileriei” premergătoare unui „atac la baionetă”.

Aceste atacuri mediatice se vor înmulţi pe măsură ce se apropie termenul pe care şi l-au fixat noii liberali pentru răsturnarea Guvernului Ponta, şi anume sfârşitul lunii martie. Astfel că, ultima găselniţă a pedelisto-peneliştilor este aşa zisa implicare a lui Tăriceanu în dosarul mitei Microsoft, pe care cei ce au lansat-o o consideră o bombă de mare putere în pregătirea atacului. De fapt nu este decât o fumigenă, pe care Tăriceanu a contracarat-o foarte simplu, spunând că lansatorii ei nu au decât să se adreseze DNA. Aceştia nu au făcut-o, pentru că ştiu prea bine că nu au nicio acoperire, dar sperau că DNA va lua iniţiativa, măcar să-l cheme la o discuţie, pentru ca după aceea aplaudacii lor să scrie cu litere de o şchioapă că Tăriceanu dă cu subsemnatul, ceea ce i-ar îndreptăţi să declanşeze atacul în Senat, pentru ca Vasile Blaga să îi ia locul. Şefii partidului curcubeu sunt disperaţi că nu fac rost de destui mercenari. Însă, colac peste pupăză, în sondaje Călin Popescu Tăriceanu este în topul personalităţilor care se bucură de încrederea românilor. Coroborat cu scorul mare în favoarea menţinerii actualului Guvern, în dauna instalării unui Guvern aşa zis PNL, rata mare a încrederii în Tăriceanu demonstrează că electoratul conştientizează tot mai mult că aşa zisul PNL doar liberal nu este şi că PLR este singurul reprezentant al liberalismului românesc. Contribuţia PLR la adoptarea unor măsuri de natură să ajute economia să se redreseze pe termen mediu şi lung este esenţială, iar Victor Ponta şi partenerii de coaliţie înţeleg acest lucru. Motiv pentru care, cred eu, pedeliştii revopsiţi nu vor reuşi să ademenească destui parlamentari, ca să-i sprijine la votarea unei moţiuni de cenzură” a declarat Ionel Ciupe..

 

No Comments

Comments for Ionel Ciupe (PLR): ”Ultima găselniță a pedelisto-peneliștilor, implicarea lui Tăriceanu în dosarul mitei Microsoft” are now closed.