Ionel Ciupe, PLR: ”Blaga şi Gorghiu vor rămâne doar cu „câştigul” întovărăşirii cu Vanghelie şi Geoană”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on februarie 19, 2015 with No Comments

Ionel Ciupe, președintele filialei arădene a PLR este convins că desemnarea noului membru al curţii Constituţionale propus de către PSD demonstrează soliditatea coaliţiei de guvernare şi, în acelaşi timp, fanfaronada PNL-PDL, care vrea să răstoarne guvernul cu sprijinul acoliţilor lui Geoană şi Vanghelie.

”Numirea noului membru al CCR a fost un test pentru puciştii penelisto-pedelisto-vanghelişti în privinţa şanselor de răsturnare a majorităţii la Senat, pentru înlocuirea lui Călin Popescu Tăriceanu cu Vasile Blaga. Rezultatul votului, 87-73, demonstrează că toate laudele lui Vanghelie şi Geoană privind aderarea a zeci de parlamentari la grupul lor au fost baliverne, menite să inducă în eroare opinia publică şi să-i sperie pe cei mai slabi de înger, să schimbe barca. S-a demonstrat soliditatea coaliţiei de guvernare şi a stabilităţii majorităţii, inclusiv la Senat, în ciuda numeroaselor perdele de fum lansate pe canalele massmedia.

PNL/PDL au decis să atace prioritar Senatul pentru că, în strategia lor, este vitală separarea lui Tăriceanu şi a Partidului Liberal Reformator de actul de guvernare. Prezenţa lui Tăriceanu şi a PLR  la guvernare îi încurcă teribil pe pedelisto- penelişti, pentru că asigură continuarea programului USL, pe care l-au votat cetăţenii. Eliminarea singurului partid liberal din România de la guvernare ar fi pentru ei argumentul necesităţii schimbării Guvernului, care nu ar mai avea componenta liberală, USL nemaiexistând. Sunt curios dacă, în urma rezultatului votului de la Senat, Blaga şi Gorghiu vor mai iniţia tentativa de schimbare a lui Tăriceanu, expunându-se unui nou eşec, de natură să-i discrediteze total, în condiţiile în care vor rămâne doar cu „câştigul” confirmării publice a întovărăşirii cu Vanghelie şi Geoană, chemaţi să ducă la îndeplinire programul pentru România al lui Klaus Iohannis…Care nu ştiu cât timp va mai accepta să fie revendicat de către fosilele băsiste care folosesc numele lui în tentative de a-şi lua ţara înapoi” a declarat, fără menajamente, Ionel Ciupe.

 

 

No Comments

Comments for Ionel Ciupe, PLR: ”Blaga şi Gorghiu vor rămâne doar cu „câştigul” întovărăşirii cu Vanghelie şi Geoană” are now closed.